Transparent logo aambience

Οι Άνθρωποι μας

Είμαστε μια ΟΜΑΔΑ που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με πάθος για το αντικείμενό τους.

Έχουμε δημιουργήσει μια δυναμική εταιρική κουλτούρα με πυξίδα μας την προθυμία να λύσουμε προβλήματα και να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες μας.

Οι άνθρωποι της Aambience διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και εξειδίκευση ώστε να σας βοηθήσουν να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα αύξησης παραγωγικότητας και επιτάχυνσης διαδικασιών.

Η Ομάδα μας

Φώτης Κωνσταντέλλος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Φώτης Κωνσταντέλλος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aambience Services. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει υπηρετήσει σε διάφορες εκτελεστικές, τεχνικές, εμπορικές και επιχειρησιακές θέσεις σε πολυπολιτισμικές διεθνείς εταιρείες στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του gaming. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση αλλαγών στις αγορές B2C, B2B και B2G. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, με ειδίκευση στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας και ελέγχου, από το Swinburne University of Technology της Μελβούρνης.

Χαρίλαος Γιακαλής

Οικονομικός Διευθυντής

Ο Χαρίλαος Γιακαλής είναι ο Οικονομικός Διευθυντής της Aambience. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Διευθυντής Οικονομικής Διεύθυνσης σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένος Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες. Κατέχει πτυχίο Οικονομικών Σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πιστοποιήσεων.

 

Χρήστος Κινατίδης

Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου

Ο Χρήστος Κινατίδης είναι ο Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου της Aambience. Έχει πολυετή εμπειρία ως στέλεχος συμβουλευτικής εταιρείας σε έργα βελτίωσης της επιχειρησιακής λειτουργίας και αύξησης της παραγωγικότητας, σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου BA Hons και μεταπτυχιακού MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of South Wales.

Πόπη Αντωνοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων

Η Πόπη Αντωνοπούλου είναι η Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων της Ambience. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, τόσο στον τραπεζικό κλάδο όσο και στον κλάδο παροχής υπηρεσιών. Είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, από το ALBA Graduate Business School και πιστοποιημένη σύμβουλος σε θέματα ατομικού και ομαδικού coaching.

Μιχάλης Παναγιωτάκης

Διευθυντής Υπηρεσιών

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης είναι ο Διευθυντής Υπηρεσιών της Aambience. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε Επιχειρησιακά και Εμπορικά Τμήματα εταιρειών Ενέργειας, Εξωτερικής Ανάθεσης Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Λιανικού Εμπορίου. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc Economics από το Πανεπιστήμιο του Essex και μεταπτυχιακού διπλώματος MSc International Business από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Μαζί πετυχαίνουμε
περισσότερα

Στην Aambience έχουμε διαμορφώσει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που μεγιστοποιεί τη δέσμευση και την απόδοση των ανθρώπων μας, με διαρκή επένδυση στη βελτίωση και εξέλιξή τους.

Λειτουργούμε με πυρήνα μια συντονισμένη ομάδα από experts που μοιράζονται τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους για να μετατρέπουν φρέσκες, πρωτοπόρες ιδέες και επιχειρηματικές προκλήσεις σε σύγχρονες λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών και συνεργατών μας.

Ως πιστοποιημένοι Gold Partner της Microsoft, διαθέτουμε μια εξειδικευμένη ομάδα, αποτελούμενη από Microsoft Power Automate App Makers και Functional Consultants/Developers/Architects.

Οι experts του Aambience RPA Team σας διευκολύνουν να αυτοματοποιήσετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες υψηλού όγκου, με την πρωτοπορία και ταχύτητα των υπηρεσιών τεχνολογίας Robotic Process Automation (RPA).

0
υλοποιήσεις RPA
μέσα σε 3 χρόνια
0+
ανθρωποημέρες εξοικονόμησης
από τις υλοποιήσεις, αριθμός που αυξάνεται μέρα με τη μέρα

Παράλληλα, ως Aambience εξειδικευόμαστε στην παροχή ενός πλήθους υπηρεσιών Business Process Outsourcing που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε πλήρως τις παραγωγικές σας δυνάμεις, να βελτιστοποιήσετε την επιχειρηματική σας απόδοση, να κερδίσετε διαχειριστικό χρόνο και να μειώστε τα κόστη διαδικασιών όπως operations, recruiting, training κ.ά, εξασφαλίζοντας
άριστο customer experience.

Κλάδοι

Finance

Collections and NPL servicing

Legal
Services

Human
Resources

Information
Technology

Operations

Meet the Ambience team

Δημήτρης Σπέντζας

Chief Technology Officer

Ο Δημήτρης Σπέντζας είναι ο Chief Technology Officer της Ambience. Έχει πολυετή εμπειρία ως στέλεχος κορυφαίων εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc in Computer Network Security)  και διαθέτει ευρύ φάσμα πιστοποιήσεων στην παροχή Υπηρεσιών Πληροφορικής (ITIL v3 Expert, CGEIT), την Ασφάλεια (CISM) καθώς και την Επιχειρησιακή Συνέχεια (MBCI, ISO22301 Lead Implementer).

Μιχάλης Παναγιωτάκης

Operations Manager

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης είναι ο Operations Manager της Ambience με πολύτιμη και μακρόχρονη εμπειρία σε Εμπορικές και Λειτουργικές Διευθύνσεις. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος και διαθέτει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ιστορικό στην καθοδήγηση ομάδων και στην επίτευξη των στόχων τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο